Offerteaanvraag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur.

Lees meer

Trommel- Tril- en Zaagmotoren

Behalve voor de herstelling en verkoop van elektromotoren bent u bij LMF ook aan het juiste adres voor de herstelling en de verkoop van specifieke motoren zoals trommelmotoren, trilmotoren en zaagmotoren.

Trommelmotoren

U kan bij ons terecht voor trommelmotoren, voor het aandrijven van transportbanden in verschillende materialen zoals staal en RVS, met of zonder bekleding en in verschillende maten en uitvoeringen. U kan uw trommelmotoren ook opnieuw laten bekleden bij ons met de rubberen of kunststofbekleding van uw keuze. Ook het herwikkelen van uw motoren doen wij snel en deskundig.

Wij ondersteunen onder meer de volgende merken:

Bauer, BDL, Interroll, Joki, Procon, Rulmeca, Van der Graaf

Trilmotoren

Trilmotoren worden onder andere gebruikt voor:

  • Het ledigen van silo’s
  • Zeefinstallaties
  • Het verdichten van beton in de betonindustrie
  • Voor kwaliteitscontrole en beproevingsinstallaties.

Voor het repareren, reviseren en/of herwikkelen van verschillende types trilmotoren bent u bij LMF aan het juiste adres. Wij ondersteunen onder meer de volgende merken:

Bosch-Brecon, Friedrich , Italvibras, Knauer, Koolen, Venanzetti, Vimarc, Würges

Zaagmotoren

Zaagmotoren kenmerken zich door een lage bouwvorm en robuuste lagering. Zaagmotoren zijn al dan niet voorzien van een rem en linkse of rechtse schroefdraad op de astap. Is uw zaagmotor defect? Dan helpt LMF u snel en vakkundig door het repareren, reviseren en/of herwikkelen van uw motor. Ook voor het aankopen van een nieuwe zaagmotor van het merk WEG, bent u bij LMF aan het juiste adres.