Offerteaanvraag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur.

Lees meer

Starters en Alternatoren

Herstelling starters en alternatoren

Start de motor van uw voertuig niet? Of valt de motor steeds stil? Het is goed mogelijk dat de starter defect is. Ook problemen met de alternator kunnen ervoor zorgen dat uw voertuig stilvalt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van starters en alternatoren van bedrijfsvoertuigen en industriële voertuigen (zoals heftrucks, kranen, bulldozers, vrachtwagens en autobussen), helpt LMF u weer snel op weg. Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor de herstelling van de starter of alternator van uw personenwagen.

 

 

Uw voertuig is bij ons in goede handen. De herstelling van uw starter of alternator wordt uitgevoerd door onze vakmensen, waardoor u geniet van een snelle en kwalitatieve service.

Een standaardherstelling omvat:

  • Demonteren en inspecteren
  • Reinigen van de diverse onderdelen
  • Vervangen van defecte en slijtage gevoelige onderdelen
  • Monteren en testen op de testbank

Heeft u een probleem met uw starters of alternatoren, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

LMF ruilservice

Staan uw klanten te wachten, of valt uw productie stil doordat uw voertuig niet start? LMF helpt u direct weer op weg met een ruilstarter of ruilalternator. Zo kan u weer snel verder met uw werkzaamheden en wordt de stilstand van uw voertuig tot een minimum beperkt. Ondertussen herstellen wij uw defecte voertuigonderdelen.

                                                                   

Verkoop starters en alternatoren

Soms is het voordeliger om uw starter of alternator te vervangen door een nieuw exemplaar. Bent u op zoek naar een speciaal merk? Wij adviseren u graag over de verschillende alternatieven. Daarvoor beschikken wij over een ruime voorraad aan nieuwe starters, alternatoren en onderdelen van betrouwbare leveranciers.

U kan onder andere bij ons terecht voor de volgende merken:
Bosch, CAV, Delco-Remy, Hitachi, Leece-Neville, Lucas, Mando, Mitsubishi, Motorola, Nikko, Nippon-Denso, Prestolite, Sawafuji, Valeo en vele anderen.

Denkt u erover na om uw huidige starter of alternator te vervangen door een nieuw exemplaar? Wilt u snel geholpen worden met een herstelling? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.