Offerteaanvraag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur.

Lees meer

Service

Helaas zijn defecten aan voertuigen en machines onvermijdelijk. Uw productie of onderneming mag echter niet te lang stilstaan. Kiest u voor LMF, dan bent u ervan verzekerd dat u snel en deskundig geholpen wordt. Voor een complete dienstverlening op het vlak van onderhoud, herstelling en verkoop van starters, alternatoren, heftruckmotoren, industriële aandrijvingen, pompengeneratoren en industriële elektronica, bent u bij LMF aan het juiste adres.

Herstelling, revisie en onderhoud

Voor de snelle en efficiënte herstelling en revisie van uw voertuigen en machines moet u bij LMF zijn. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de modernste infrastructuur voor mechanische en elektrische herstellingen. Bovendien investeren wij continu in nieuwe machines en nieuwe uitrusting, zodat u kunt vertrouwen op een kwalitatieve service, óók in de toekomst. Onze vakspecialisten verhelpen uw probleem met de grootse zorg en kennis.

Verkoop

Soms is het vervangen van een product voordeliger dan de herstelling ervan. Bij elk defect zoeken wij samen met u naar de oplossing die het beste past in uw bedrijfssituatie. Als erkend verdeler en servicecentrum van toonaangevende merken zoals Schabmüller, LDW, Leroy-SomerWEG en Webasto, kunnen wij u deskundig adviseren en ook de juiste producten voor uw applicatie leveren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? Ons onderhoudsprogramma beperkt zich niet enkel tot de activiteiten in onze vestiging. U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur. Uw product wordt ter plaatse gerepareerd zodat uw productie en onderneming niet lang stil ligt. Ook voor een volledig revisie- en onderhoudsprogramma tijdens een productiestop komen wij graag naar u toe.

Al onze fieldmedewerkers zijn specialisten in hun vak en beschikken over de juiste brevetten en certificeringen om uw probleem te verhelpen. Voor extra flexibiliteit beschikken wij bovendien over een eigen ophaal- en leveringsdienst.

Onderhoud en herstellingen die wij bij u ter plaatse kunnen uitvoeren:

Aandrijvingen en pompen

  • Demonteren en monteren
  • Vervangen van lagers, dichtingen, koolborstels en olie
  • Controle op onbalans
  • Laseroptische uitlijningen
  • Elektrische diagnose op motoren (Surge-test)
  • Trillingsanalyse
  • Inventarisatie machinepark

Industriële elektronica

  • In bedrijfstelling van frequentieregelaars en sturingen

Voertuigverwarmingen

  • Onderhoud, herstelling en plaatsing van nieuwe voertuigverwarmingen