Offerteaanvraag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur.

Lees meer

Webasto

 

Als wereldwijd marktleider ontwikkelt en produceert Webasto twee soorten standverwarmingen: lucht- en watersystemen voor breed spectrum aan toepassingen en verwarmingscapaciteiten. 

Air Top luchtkachels: Simpel en compact

Webasto Air Top luchtverwarmers verwarmen uw interieur snel en economisch. Tevens is deze verwarmer ideaal voor het regelen van de temperatuur in de laadruimte van uw voertuig.

Air Top 2000 ST: De kosten effectieve oplossing

Als u direct van een aangename temperatuur in uw voertuig wilt genieten, dan is de Air Top 2000 ST de perfecte kachel. Deze verwarmer is fluisterstil en geeft direct na het starten van uw motor aangename temperatuur in het interieur en de laadruimte van uw voertuig. Vanwege haar compact design is dit toestel eenvoudig te installeren, in zowel het interieur als onder de vloer.

Air Top Evo 3900/5500: De krachtige allrounder

Dankzij de snelle opwarming, continue regulatie en een stille werking biedt deze verwarmer u maximaal comfort. Deze modellen zijn geschikt voor interieuren en laadruimtes en hebben een optimale werking tot 2200m boven zeeniveau.

Thermo verwarmers: Twee keer zo economisch

Wenst u altijd een prettige temperatuur in uw voertuig, ook als deze even stilstaat? Deze thermo verwarmer verwarmt de motor en het interieur van uw voertuig, ook als deze geparkeerd staat. U geniet tevens van een lager brandstofverbruik en een lagere CO2 uitstoot. Deze modellen zijn tevens ontworpen om water en laadruimtes te verwarmen.

Thermo Top Evo: Snel en zeker

Heeft u een kleiner voertuig? Geen enkel probleem. Dankzij het compacte ontwerp van de Thermo Top Evo is deze eenvoudig te monteren. Mede door zijn lichte constructie blijft het voertuiggewicht gering en helpt daarmee de uitstoot van schadelijk stoffen te reduceren.

Thermo Top C: Klein en robuust

De Thermo Top C verwarmt het interieur en de motor voor en reguleert de temperatuur als u onderweg bent. Een voorverwarmde motor start makkelijker, verbruikt minder brandstof, en stoot minder schadelijke stoffen uit.

Thermo 50: Compact en besparend

De Thermo 50 verwarmt het interieur en de motor van uw voertuig voor en reguleert tevens de temperatuur onderweg.

 

Thermo 90 ST: De krachtpatser

Heeft u een groot voertuig dat verwarmt dient te worden? Deze krachtige waterverwarmer genereert de optimale instap temperatuur. Ook geniet u bij dit product van een lager brandstof verbruik en een lagere CO2 uitstoot.

DBW 2010/2016: Betrouwbaar en kosten efficiënt

Robuuste technologie in een robuust design. De DBW levert krachtige prestaties (16 kW), het is een optimale oplossing voor het verwarmen van grote voertuigen. Dit systeem verwarmt de cabine en motor voor, en voorkomt koude starts.

Als erkend en gecertificeerd Webasto dealer en servicepunt kan u bij LMF terecht voor de aankoop, plaatsing en herstelling van uw Webasto verwarmingssystemen voor uw auto, autocar, vrachtwagen, mobilhome of boot.

Wenst u een nieuw verwarmingssysteem in uw voertuig te plaatsen, dan kan u bij ons terecht voor Webasto lucht- en waterverwarmingen. Onze grote voorraad aan onderdelen en wisselstukken verzekert u van een snelle en kwalitatieve service.

Meer informatie: www.webasto.nl