Offerteaanvraag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur.

Lees meer

Geschiedenis

Al meer dan 25 jaar lang staan uw wensen centraal in de activiteiten van LMF. Om u steeds zo goed mogelijk van dienst te zijn, evolueren wij mee met uw vraag.

2013

LMF wordt service center van LDW (Lloyds Dynamowerke GmbH   & Co. KG), bouwer van AC- DC motoren tot 25.000 kW en generatoren tot 50.000 kVA.

2010

LMF viert haar 25-jarig bestaan.

2008

LMF wordt officieel servicecenter van de merken Leroy-Somer en Schabmüller, gerenommeerde   bouwers van motoren voor rollend materieel.

1997

LMF gaat van start met een 24u service voor het onderhoud van verwarmingen voor bedrijfsvoertuigen en voor het uitvoeren van industriële revisies ter plaatse bij de klant.

1996

De kernactiviteit van LMF wordt uitgebreid met de herstelling en herwikkeling van gelijkstroom- en wisselstroommotorenservomotorengeneratoren en pompen.  Tevens start LMF met de revisie en herwikkeling van heftruckmotoren. De bedrijfssite wordt uitgebreid met een oppervlakte van 300m² en het personeelsbestand groeit tot 20 personen.

1991

Door de snelle expansie van het bedrijf verhuist LMF naar het bedrijventerrein Daelemveld in Herk-de-Stad, waar het een nieuw pand betrekt met een oppervlakte van 500m².

1990

LMF start met de verkoop, installatie en herstelling van Webasto verwarmingen voor bedrijfsvoertuigen.

1985

LMF wordt opgericht door Ludo Michiels, Jos Forier en Isidoor Forier en vestigt zich in Rummen. De   kernactiviteit is de herstelling van startmotoren en alternatoren en de verkoop van batterijen.