Offerteaanvraag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur.

Lees meer

Over ons

In LMF vindt u een snelle en betrouwbare partner voor de herstelling, revisie en verkoop van AC-DC elektromotoren, servomotoren, reductoren, pompengeneratoren en industriële elektronica. Uw productie of onderneming mag liefst niet stilvallen door storingen of defecten aan machines of randapparatuur. Tijd is geld, dus elk verloren uur is er één teveel. Daarom verhelpen wij het probleem snel, in onze werkplaats of bij u op de werkvloer. LMF heeft meer dan 25 jaar ervaring in het oplossen van de meest uiteenlopende problemen.

Heeft u problemen bij het starten van uw voertuig? Ook dan bent u bij LMF aan het juiste adres. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing die het beste bij u past. Indien u dit wenst, kan u direct weer verder met onze ruilstarters of -alternatoren. Ondertussen herstellen wij de starter of alternator van uw personen-, bedrijfs- of industriële voertuig. Ook voor de verkoop van nieuwe starters en alternatoren adviseren wij u graag. 

Ondervindt u problemen bij het opstarten van de verwarming van uw voertuig? Als erkend Webasto dealer kan U bij LMF terecht voor de aankoop, plaatsing en herstelling van voertuigverwarmingen voor auto, autocar, vrachtwagen, bedrijfsvoertuig, mobilhome of boot.