Offerteaanvraag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Field Service

Vindt u het gemakkelijker als wij naar u toekomen? U kan ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een probleem heeft met uw voertuig, machine of randapparatuur.

Lees meer

Elektromotoren

Heeft u een probleem met uw bedrijfsvoertuig of machine? Of het nu gaat om AC-DC motoren, heftruckmotoren, trommel- tril of zaagmotoren, ventilatoren of takels, bij LMF bent u aan het juiste adres voor een snel herstel van uw product. Uw productie zo snel mogelijk weer op gang krijgen, is onze grootste prioriteit. 

Indien het herstellen van uw motor kostentechnisch niet interessant is, dan adviseren wij u een nieuwe aan te schaffen. Welke motor u ook zoekt, door onze uitgebreide voorraad aan motoren en onze nauwe en jarenlange contacten met leveranciers kunnen wij u snel van nieuwe motoren voorzien, van elk merk en voor elke toepassing. U geniet hierbij steeds van een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wordt u geconfronteerd met een noodsituatie of een productiestilstand? Dan kan u gebruik maken van onze field  serviceu wordt ter plaatse uit de nood geholpen.

Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.